Header Image 1 Header Image 5 Header Image 3 Header Image 6 Header Image 4 Header Image 7

Cirkel Jezelf Vrij - Taster Hart Cirkel in Hartje Utrecht

Datum & TijdLocatie
11/05/2016 van: 12:30 tot: 16:00Hartje Utrecht - adres volgt na aanmelding

Cirkel Jezelf Vrij - Taster Hart Cirkel in Hartje Utrecht

Door die KLIK in de Verbinding weer aan te zetten.

Het gevoel ECHT in contact met elkaar te zijn, met je Partner, met je Collega, met je Vriendin, met je Kinderen en met je Dieren.

Die KLIK in de Verbinding waarbij geen woorden meer nodig zijn, die voelt als thuiskomen, een veilige haven waarin alles kan zijn.

Wat gebeurd er eigenlijk als dat niet zo is, want in de natuur is die KLIK volkomen 'natuur'lijk?

Alleen bij ons overschaduwd door donkere wolken en bijna vergeten, daarom mogen wij ons die natuurlijke staat weer HerInneren.

Vorig jaar ben ik zelf helemaal de diepte ingegaan van mijn innerlijke belevingswereld en hierdoor weet ik hoe belangrijk in mijn proces de Hart Cirkel was en hoe die op een werkelijk heel positieve manier heeft bijgedragen bij dit proces. 
In deze taster geef ik je een kijkje achter de schermen en laat ik je voelen hoe het voelt om zelf aan het roer te staan van je lijf en je leven, laat ik je kennis maken met krachtige en simpele oefeningen om bij jezelf te blijven in het oog van de storm te midden van  de chaos. 
Wwaardoor er nieuwe openingen ontstaan en waardoor die KLIk in de Verbinding de liefde weer de ruimte krijgt om vrij door te stromen. En dat in alle lagen van ons bewustzijn: fysiek, emotioneel, mentaal, op zielsniveau tot zelfs het quantum niveau.

Onze trauma's en emotionele ladingen zijn ontstaan in verbinding met anderen, en daarom is de weg naar heling ook weer in verbinding met anderen. Een cirkel fungeert daarvoor als de notenkraker, door de kracht van het versterkte veld dat we samen creëren, is het effect vele malen sneller en groter dan in een gewone 1-op-1 coachingsessie. Wij ervaren en benoemen dat als 'de magie van de cirkel'.

-------------
Voel jij een KLIK met dit alles?
Heb jij, net als wij, al jaren het verlangen gevoeld om je relaties te verdiepen? 

Dan is dit je kans!

Doe mee en haal het beste uit jouzelf, om vervolgens ook anderen te kunnen inspireren hetzelfde te doen.

----------------
Energie uitwisseling: deze Taster Hart Cirkel is op basis van Donatie met een minimum van € 11,00 en er is altijd 1 Pay it Forward plekje vrij voor iemand die het nodig heeft en het even niet kan betalen.

nclusief koffie/thee/water en iets lekkers

Aanmelden via: gabi@lifeupdate.nl of door in het facebook evenement op aanwezig te klikken, je krijgt dan een PB met de bevestiging. Klik hier voor de link naar het evenement 
voor vragen bel gerust: 06-41303012 - Gabi 

Cirkelen we eerdaags een keertje samen?

 

Gabi Schmitter
www.theheartconnection.nl
www.lifeupdate,nl
Heart IQ Cirkel Facilitator @Heart IQ Academy van Christian Pankhurst 
www.heartiq.com/gabischmitter
Touch of matrix A Therapeut
www.touchofmatrix.nlHeart4Earth
Co-creator Heart4earth

Een Life Update moet beschouwd worden als een complementaire behandeling ter ondersteuning van
conventionele of specifieke behandelingen.

Lifeupdate © 2010